logo_seccio_vadecontes
separador

Som rondallaires de l’ull viu.
Som en Quim Noguera i la Mireia Vallès.
Som un actor i una actriu que, de contes, en sabem un niu.

Som narradors que de segur que us heu trobat algun cop en una biblioteca. Perquè des del 1999, amb més de mil sessions al sarró, hem estat en moltes. I també a llibreries, fires del llibre, escoles, teatres, museus, centres culturals, ateneus, casals …

Som… VadeContes !

Contistes

separador
Quim Noguera
Em reconeixereu perquè sempre vaig amunt i avall amb una maleta farcida d'històries i un barret, perquè un dia em vaig barallar amb la meva pinta i encara no hem fet les paus. La veritat és que de tant despistat que sóc, si no en portés em fugirien les idees del cap i no me n'adonaria. De petit de cada dues paraules que deia tres no eren veritat. Ara, també. No us estranyi, doncs, que expliqui contes !
Mireia Vallès
Temps enrere, em ficava al llit i hi veia fades i gripaus, i gats amb botes, i llops babaus... Tots volien que expliqués la seva història, però jo no tinc tanta memòria. Per això vaig decidir que llibre amb mà aniria a explicar els contes aquí i allà. Prepareu les orelles, els ulls, el nas,... que els personatges es barallen per sortir del cabàs. M’agrada explicar-ne de ben variats, sobretot dels que deixen bocabadats. Si junts escoltem amb atenció descobrirem personatges, aventures, països... que no coneix ni la imaginació.
Contacta amb nosaltres